Music was my first love…

De mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op muziek. Ik vind het leuk om muziek te luisteren via YouTube of Spotify, maar eigenlijk vind ik het nog veel leuker om zelf muziek te maken op mijn piano of met mijn stem.

Sinds mijn vijftiende heb ik in verschillende bands gespeeld (gezongen en toetsen gespeeld), ik zing nu zo’n acht jaar bij zangvereniging Nova en zo nu en dan ben ik gastartiest bij een concert van een harmonie of orkest uit de buurt. Ik treed soms solo op, maar ook vaak met de meiden van Nova, een band of harmonie.

Het afgelopen jaar heb ik een aantal leuke optredens mogen doen. In april en juni zong ik onder begeleiding van Strings & Drinks op het terras van Llamar Grandcafé in Bladel. Ook zong ik in juni solo op het BELEVENement in Hoogeloon. Eind juni zong ik met de meiden van Nova bij de Zomerhappening in Hooge Mierde en in oktober zongen we op de Herfstfair!

In oktober volgde ik een workshop Vocal Essence bij Vocal Center regio Eindhoven. Deze workshop was mega interessant en zette me ertoe aan om zanglessen te gaan nemen bij vocal coach Paula Snoeren. Deze lessen helpen me enorm om mijn stem op de juiste manier te gebruiken en om die net te hoge noot tóch te kunnen halen.

Begin november voerden we met Nova onze jubileumrevue Nova’s Prom Night op. We hadden ongeveer 1,5 jaar naar deze show toegewerkt, en het resultaat mocht er wezen! Het publiek was super enthousiast en we hebben met de meiden ontzettend genoten van drie gave shows.

Eind november had ik de eer om mee te mogen zingen bij A-MEE-ZING Bladel. Koninklijke Harmonie l’Union Bladel bestaat dit jaar 175 jaar en dat werd gevierd met een groots meezingfestijn. Samen met het publiek zong ik de nummers Don’t Stop Me Now, Mercy, I Will Survive en Proud Mary. Het was ontzettend gaaf om met zo’n groot orkest te mogen optreden. Een filmpje van mijn optreden vind je op mijn YouTube-kanaal:

Hopelijk mag ik in 2019 net zo’n leuke optredens doen als dit jaar. Er staan er al een paar op de planning… Stay tuned!

 

Liefs,

FAB

Een gedachte over “Music was my first love…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s