Een weekend vol wonderen…

Het was een tijdje stil op mijn blog, but I’m back! Na een aantal drukke weken ben ik er afgelopen weekend even lekker tussenuit geweest met mijn schoonfamilie. We gingen namelijk een weekendje naar De Efteling!

Voordat we richting Kaatsheuvel vertrokken, dacht ik: hoe gaan we ons een heel weekend vermaken in De Efteling? Aangezien we redelijk dicht bij het attractiepark wonen en er daarom ook regelmatig een dagje naartoe gaan, dacht ik dat we alles al wel gezien zouden hebben. Maar niets was minder waar…

Op vrijdagmiddag kwamen we aan bij het park. We konden vanaf 15:00 uur in het huisje en besloten daarom om eerst nog het park in te gaan. Na enkele hoogtepunten (De Baron, Python, Joris en de Draak, Vogel Rok & Symbolica) bekeken we het waterspektakel Aquanura en liepen we vanuit het park naar ons huisje in Efteling Bosrijk. Het huisje was prachtig in Efteling-stijl afgewerkt en lag in een mooie, rustige omgeving. Na het avondeten namen we een frisse duik in het zwembad en vervolgens sloten we onze eerste dag af met een gezellig – maar fanatiek – potje 30 Seconds.

img_3204

Op zaterdag stonden we vroeg op zodat we optimaal konden genieten van onze dag. Na het ontbijt – dat deels was opgegeten door eekhoorns – gingen we het park weer in en begonnen we met een rondje door het Sprookjesbos. Het was alweer een tijdje geleden dat ik daar geweest was, want vaak slaan we het Sprookjesbos over tijdens een dagje Efteling (want dan is er alleen tijd voor de échte hoogtepunten ;)). Nu hadden we genoeg tijd, en daarom maakten we ook gelijk een tripje met de Pagode. Natuurlijk stonden ook de klassiekers vandaag weer op de planning. Zo kozen we vandaag voor een andere tour in Symbolica. De Muziektour is toch wel veruit mijn favoriet (verrassend hè).

Na een lange dag sjokken in het park (20.000 stappen verder) genoten we van een lekker avondmaal bij het Eethuys, een restaurant op het vakantiepark. Vervolgens hebben we heel de avond uitgerust in het huisje en keken we naar de aflevering van Wie Is De Mol waarin mijn twee hoofdverdachten het spel verlieten en ik al mijn punten verloor.

Op zondag gingen we nog eens naar onze favoriete attracties. We genoten van een laatste adrenaline kick in De Baron, aten een lekker frietje in het park, en maakten een einde aan een super gezellig weekendje. Kortom: een weekendje Efteling is zeker een aanrader, ook als je er al vaker bent geweest! 😉

Liefs,

FAB.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s