Over

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Fabiënne, ik ben 20 jaar en woon in het kleine Brabantse dorpje Reusel. Momenteel ben ik derdejaarsstudent Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met zingen, piano spelen, reizen, fotograferen, schrijven en koken.

In het begin (de zomer van 2018) heb ik lang getwijfeld over het opzetten van deze website. Ik vind het heel leuk om te schrijven over wat ik allemaal meemaak, maar wat vind jij dan interessant om te lezen? Ik ben gewoon begonnen – het is immers nooit te laat om te beginnen – en deed dat onder het motto:

”Doe het, anders krijg je er later spijt van”

Natuurlijk had ik vooraf wel een idee van wat ik op mijn website wil laten zien. In de categorie FAB.MUSIC post ik over de optredens die ik doe en in de toekomst wellicht een aantal covers. Daarnaast vertel ik in FAB.TRAVEL over de reizen maar ook kleinere tripjes die ik maak. In de categorie FAB.LIFESTYLE schrijf ik over hoe mijn leven er verder uitziet. Denk hierbij aan studeren, werken en wonen.

Ik ben deze blog voornamelijk begonnen met het oog op mijn minor in het buitenland. Vanaf augustus 2019 zal ik voor een semester gaan studeren aan North Carolina State University (NCSU) in Amerika. Aangezien ik het leuk vind om jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen en ik dit het liefst op mijn eigen, persoonlijke website wil doen, heb ik alvast een aantal blogposts gescheven. Er zullen er zeker meer volgen in de toekomst…

Ik ben benieuwd naar wat je van mijn verhalen vindt!

Liefs,

FAB.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: